SEHED Tresson söker kalkylingenjör

Vill du räkna på varierande och spännande projekt i en av Sveriges mest dynamiska byggkoncerner? Vi behöver nu förstärka vårt kalkylteam i Stockholm med en duktig kalkylingenjör. Hos oss får du ett utmanande arbete med många kontaktytor både i och utanför verksamheten samtidigt som du får stort eget ansvar.

I rollen som kalkylingenjör arbetar du självständigt med förfrågningar och kalkylering som ligger till grund för våra anbud. Rollen innebär att du kommer att arbeta med alla delar i processen från förfrågan till överlämnande produktion. Efter överlämnandet finns du där med din kunskap för ett fortsatt stöd för produktionen i frågor kring anbudet. I uppgifterna ingår även samordning av underlag och handlingar, kalkylarbete och avrapportering. Du kommer således att ha en nyckelroll i bolaget. Du kommer att självständigt handlägga egna uppdrag i alla olika skeden i både totalentreprenader likväl som mindre entreprenader.

Din arbetsplats blir Arenavägen 41, med Globen som granne. Här möts du av engagemang, respekt, kreativitet och en stor vilja att stötta varandra oavsett roll i verksamheten. Ditt arbete kommer att vara flexibelt med mycket eget ansvar. Och sällan tråkigt.

Du som söker har gärna erfarenhet från kalkylarbete inom bygg eller relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av totalentreprenader.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Du är tålmodig och noggrann. Du är dessutom social, har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Du behöver ha B-körkort eftersom tjänsten innebär att du besöker projekten i anbudsskedet.

Vi samarbetar med A-search i denna rekrytering och hänvisar därför till deras webbplats för ansökan. Ansök via A-search här.

Vid frågor och funderingar kring tjänsten vänligen kontakta Fredrik Stenberg via mail: fredrik.stenberg@sehedtresson.se eller tfn 08-603 88 65. Vi tar emot ansökningar löpande fram tills dess vi hittat vår nya teammedlem.

Tresson ingår i byggkoncernen SEHED Byggmästargruppen

SEHED Byggmästargruppen är en expansiv koncern verksam inom bygg, stambyten, plåt och fasadarbeten med cirka 500 anställda. Bolagsgruppen består av flera verksamheter som har två saker gemensamt, dels är vi specialister inom våra respektive delar av byggsektorn, dels älskar vi det vi gör. Med starka byggmästartraditioner och med en erfaren kår av yrkesarbetare från Sundsvall till Jönköping, erbjuder vi en heltäckande service inom både ROT-sektorn och nyproduktion.

Arbeta hos oss som hantverkare

Vi ger duktiga och driftiga hantverkare utrymme att utvecklas och växa. Hos oss får du goda villkor och kompetenta medarbetare och ledare. Skicka in några rader där du berättar om dig själv och din erfarenhet så hör vi av oss.

Skicka ditt brev till info@sehedtresson.se